07:00
Climb Ass+ABS
07:00 - 07:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
Games
07:00 - 07:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
📺 Barre with Andrey Sukhetsky
07:00 - 07:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Recorded
Book
07:15
07:30
Barre
07:30 - 08:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
07:45
Boxing
07:45 - 08:30 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
08:00
Climb
08:00 - 08:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
📺 Total body
08:00 - 08:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Recorded
Book
08:15
Cycle
08:15 - 09:00 (45 mins)
Marina Saenko
Book
Games
08:15 - 09:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
08:30
Barre
08:30 - 09:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
08:45
09:00
Climb Ass+ABS
09:00 - 09:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Barre with Marina Kushnirenko
09:00 - 09:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Recorded
Book
09:15
TRX Basic
09:15 - 10:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
09:30
09:45
Barre
09:45 - 10:30 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
10:00
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Marina Saenko
Recorded
Book
10:15
Games Power
10:15 - 11:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
10:30
Boxing Basics
10:30 - 11:25 (55 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
10:45
Barre
10:45 - 11:30 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
11:00
📺 Barre with Oksana Almyasheva
11:00 - 11:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Recorded
Book
11:15
11:30
Games
11:30 - 12:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
11:45
Dance Mix
11:45 - 12:30 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
12:00
Stretching
12:00 - 12:45 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
📺 Total body
12:00 - 12:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Recorded
Book
12:15
Boxing
12:15 - 13:00 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
12:30
12:45
Climb
12:45 - 13:30 (45 mins)
Maria Volkova
Book
13:00
Games
13:00 - 13:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Barre with Anna Tymoshchuk
13:00 - 13:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Recorded
Book
13:15
Boxing
13:15 - 14:00 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
Barre
13:15 - 14:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
13:30
Cycle Music Fest
13:30 - 14:15 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
13:45
14:00
Climb Ass+ABS
14:00 - 14:45 (45 mins)
Maria Volkova
Book
📺 Dance Mix
14:00 - 14:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Recorded
Book
14:15
Recovery
14:15 - 15:10 (55 mins)
Marina Saenko
Book
14:30
Barre TRX
14:30 - 15:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
14:45
15:00
📺 Barre with Alina Kuntsevskaya
15:00 - 15:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Recorded
Book
15:15
15:30
Barre
15:30 - 16:15 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
15:45
16:00
📺 Cardio+ABS
16:00 - 16:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Recorded
Book
16:15
Games
16:15 - 17:00 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
16:30
16:45
Barre
16:45 - 17:30 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
17:00
📺 Barre with Alina Gavrik
17:00 - 17:45 (45 mins)
Алина Гаврик
Recorded
Book
17:15
Games Power
17:15 - 18:10 (55 mins)
Maria Volkova
Book
17:30
17:45
18:00
Stretching
18:00 - 18:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
📺 Recovery
18:00 - 18:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Recorded
Book
18:15
Climb Ass+ABS
18:15 - 19:00 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
18:30
TRX
18:30 - 19:15 (45 mins)
Karina Bortual
Book
18:45
Boxing
18:45 - 19:30 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
19:00
Party Cycle
19:00 - 19:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
Book
📺 Total body
19:00 - 19:45 (45 mins)
Marina Saenko
Recorded
Book
19:15
19:30
Games
19:30 - 20:30 (60 mins)
Max Tsyvinda
Book
19:45
Climb
19:45 - 20:30 (45 mins)
Karina Bortual
Book
20:00
Boxing
20:00 - 20:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
Barre
20:00 - 20:45 (45 mins)
Алина Гаврик
Book
📺 Kundalini Yoga
20:00 - 20:45 (45 mins)
Anna Balitska
Recorded
Book
20:15
20:30
20:45
Games Power
20:45 - 21:30 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
21:00
Climb Ass+ABS
21:00 - 21:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
Recovery
21:00 - 21:55 (55 mins)
Алина Гаврик
Book
21:15
21:30
21:45
08:00
Barre
08:00 - 08:45 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
08:15
08:30
08:45
09:00
Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
📺 Tae Bo
09:00 - 09:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Recorded
Book
09:15
09:30
Games
09:30 - 10:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
09:45
10:00
Climb
10:00 - 10:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Barre
10:00 - 10:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Recorded
Book
10:15
Hatha yoga
10:15 - 11:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
10:30
Cycle
10:30 - 11:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
Barre TRX
10:30 - 11:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
10:45
11:00
Boxing
11:00 - 11:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Cardio+ABS
11:00 - 11:45 (45 mins)
Karina Bortual
Recorded
Book
11:15
Barre
11:15 - 12:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
11:30
Dance Mix
11:30 - 12:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
11:45
12:00
Climb Ass+ABS
12:00 - 12:45 (45 mins)
Karina Bortual
Book
12:15
Dance Mix
12:15 - 13:00 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
Barre
12:15 - 13:00 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
12:30
Cycle Music Fest
12:30 - 13:15 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
12:45
13:00
Kundalini Yoga
13:00 - 13:45 (45 mins)
Anna Balitska
Book
📺 Upper body + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Anna Mazna
Recorded
Book
13:15
Recovery
13:15 - 14:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
13:30
Cycle
13:30 - 14:15 (45 mins)
Evgeny Zhovtenko
Book
13:45
14:00
📺 Stretching
14:00 - 14:45 (45 mins)
Коваленко/Несимока
Recorded
Book
14:15
Climb
14:15 - 15:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
14:30
Boxing
14:30 - 15:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
TRX
14:30 - 15:15 (45 mins)
Karina Bortual
Book
Barre
14:30 - 15:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
14:45
15:00
15:15
15:30
Games
15:30 - 16:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
Stretching
15:30 - 16:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
15:45
16:00
📺 Lower body + ABS
16:00 - 16:45 (45 mins)
Anna Mazna
Recorded
Book
16:15
16:30
Recovery
16:30 - 17:25 (55 mins)
Andrey Nesimoka
Book
16:45
TRX Basic
16:45 - 17:30 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
17:00
Boxing
17:00 - 17:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Stretching
17:00 - 17:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Recorded
Book
17:15
17:30
17:45
Games Power
17:45 - 18:40 (55 mins)
Karina Bortual
Book
18:00
Climb Ass+ABS
18:00 - 18:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
Dynamic meditation
18:00 - 19:30 (90 mins)
Anna Balitska
Book
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Recorded
Book
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
09:00
Recovery
09:00 - 09:55 (55 mins)
Karina Bortual
Book
Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
📺 Dance Mix
09:00 - 09:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Recorded
Book
09:15
Games
09:15 - 10:00 (45 mins)
Maria Volkova
Book
09:30
Boxing Basics
09:30 - 10:15 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
09:45
10:00
Dance Mix
10:00 - 10:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Total body
10:00 - 10:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Recorded
Book
10:15
Climb Ass+ABS
10:15 - 11:00 (45 mins)
Karina Bortual
Book
Cycle
10:15 - 11:00 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
10:30
TRX Basic
10:30 - 11:15 (45 mins)
Maria Volkova
Book
10:45
Boxing
10:45 - 11:30 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
11:00
Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
📺 Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Recorded
Book
11:15
11:30
Games
11:30 - 12:15 (45 mins)
Karina Bortual
Book
11:45
Climb
11:45 - 12:30 (45 mins)
Maria Volkova
Book
12:00
12:15
12:30
TRX
12:30 - 13:15 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
Barre
12:30 - 13:15 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
12:45
13:00
📺 Cardio+ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Karina Bortual
Recorded
Book
13:15
Cycle
13:15 - 14:00 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
13:30
Games Power
13:30 - 14:25 (55 mins)
Pavel Barabash
Book
13:45
14:00
📺 Back + ABS
14:00 - 14:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Recorded
Book
14:15
Recovery
14:15 - 15:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
14:30
14:45
Climb
14:45 - 15:30 (45 mins)
Karina Bortual
Book
15:00
Boxing
15:00 - 15:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
15:15
Games
15:15 - 16:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
15:30
Stretching
15:30 - 16:15 (45 mins)
Karina Bortual
Book
15:45
16:00
📺 Total body
16:00 - 16:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Recorded
Book
16:15
Games
16:15 - 17:15 (60 mins)
Max Tsyvinda
Book
16:30
Barre
16:30 - 17:15 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
16:45
17:00
📺 Barre
17:00 - 17:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Recorded
Book
17:15
17:30
17:45
18:00
📺 Stretching
18:00 - 18:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Recorded
Book
18:15
18:30
07:00
📺 Cardio+ABS
07:00 - 07:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Recorded
Book
07:15
07:30
07:45
08:00
TRX
08:00 - 08:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
📺 Barre
08:00 - 08:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Recorded
Book
08:15
Boxing
08:15 - 09:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
08:30
Barre
08:30 - 09:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
08:45
Cycle
08:45 - 09:30 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
09:00
📺 Total body
09:00 - 09:45 (45 mins)
Marina Saenko
Recorded
Book
09:15
09:30
Barre
09:30 - 10:15 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
09:45
10:00
Climb Ass+ABS
10:00 - 10:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
Games
10:00 - 10:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Алина Гаврик
Recorded
Book
10:15
10:30
Cycle
10:30 - 11:15 (45 mins)
Evgeny Zhovtenko
Book
10:45
11:00
Games
11:00 - 11:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
11:15
Barre
11:15 - 12:00 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
11:30
11:45
12:00
Dance Mix
12:00 - 12:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
TRX Basic
12:00 - 12:45 (45 mins)
Karina Bortual
Book
12:15
Barre
12:15 - 13:00 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
12:30
12:45
Boxing
12:45 - 13:30 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
13:00
Games
13:00 - 13:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Back + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Recorded
Book
13:15
Barre
13:15 - 14:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
13:30
Cycle
13:30 - 14:15 (45 mins)
Evgeny Zhovtenko
Book
13:45
14:00
Climb
14:00 - 14:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
TRX
14:00 - 14:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
📺 Upper body + ABS
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
Recorded
Book
14:15
14:30
14:45
15:00
Games Power
15:00 - 15:55 (55 mins)
Marina Saenko
Book
15:15
Recovery
15:15 - 16:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
15:30
Cycle
15:30 - 16:15 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
15:45
16:00
Climb Ass+ABS
16:00 - 16:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
16:15
16:30
16:45
Recovery
16:45 - 17:40 (55 mins)
Karina Bortual
Book
17:00
Games
17:00 - 17:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Dance Mix
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Recorded
Book
17:15
17:30
17:45
18:00
Cycle
18:00 - 18:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Recorded
Book
18:15
Barre
18:15 - 19:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
18:30
Climb Ass+ABS
18:30 - 19:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
Games
18:30 - 19:15 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
18:45
Boxing
18:45 - 19:30 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
19:00
📺 Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
Recorded
Book
19:15
19:30
Climb
19:30 - 20:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
TRX
19:30 - 20:15 (45 mins)
Karina Bortual
Book
19:45
Recovery
19:45 - 20:40 (55 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
20:00
Party Cycle
20:00 - 20:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
📺 Barre
20:00 - 20:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Recorded
Book
20:15
Boxing
20:15 - 21:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
20:30
20:45
07:00
Boxing
07:00 - 07:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
N30
07:00 - 07:30 (30 mins)
Andrey Nesimoka
Book
📺 Barre
07:00 - 07:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Recorded
Book
07:15
Barre
07:15 - 08:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
07:30
Cycle
07:30 - 08:15 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
07:45
Games
07:45 - 08:30 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
08:00
Boxing
08:00 - 08:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Power Balance
08:00 - 08:45 (45 mins)
Коваленко/Несимока
Recorded
Book
08:15
08:30
Climb Ass+ABS
08:30 - 09:15 (45 mins)
Maria Volkova
Book
08:45
TRX Basic
08:45 - 09:30 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
09:00
Recovery
09:00 - 09:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
📺 Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Recorded
Book
09:15
09:30
09:45
Games Power
09:45 - 10:30 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
10:00
Cycle
10:00 - 10:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
Kundalini Yoga
10:00 - 10:45 (45 mins)
Anna Balitska
Book
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Recorded
Book
10:15
Recovery
10:15 - 11:10 (55 mins)
Maria Volkova
Book
10:30
Boxing Basics
10:30 - 11:25 (55 mins)
Egor Ivanilov
Book
10:45
11:00
TRX
11:00 - 11:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
11:15
Barre
11:15 - 12:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
11:30
Climb Ass+ABS
11:30 - 12:15 (45 mins)
Maria Volkova
Book
11:45
12:00
Games
12:00 - 12:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
12:15
Stretching
12:15 - 13:00 (45 mins)
Marina Saenko
Book
12:30
12:45
Boxing
12:45 - 13:30 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
13:00
Games Power
13:00 - 13:55 (55 mins)
Maria Volkova
Book
📺 Upper body + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Recorded
Book
13:15
Climb
13:15 - 14:00 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
13:30
Cycle
13:30 - 14:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
13:45
Barre
13:45 - 14:30 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
14:00
📺 Recovery
14:00 - 14:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Recorded
Book
14:15
Games
14:15 - 15:00 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
14:30
Climb Cardio
14:30 - 15:05 (35 mins)
Marina Saenko
Book
14:45
Barre
14:45 - 15:30 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
15:00
15:15
Stretching
15:15 - 16:00 (45 mins)
Maria Volkova
Book
15:30
15:45
Recovery
15:45 - 16:40 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
16:00
16:15
TRX Basic
16:15 - 17:00 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
16:30
16:45
17:00
Barre
17:00 - 17:45 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
📺 Dance Mix
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Recorded
Book
17:15
Games Power
17:15 - 18:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
17:30
17:45
18:00
Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
📺 Total body
18:00 - 18:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Recorded
Book
18:15
Climb
18:15 - 19:00 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
18:30
Cycle Music Fest
18:30 - 19:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
Dance Mix
18:30 - 19:15 (45 mins)
Anna Balitska
Book
18:45
Boxing
18:45 - 19:30 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
19:00
Barre
19:00 - 19:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
📺 Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
Recorded
Book
19:15
19:30
Climb Ass+ABS
19:30 - 20:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
Suicide Squad
19:30 - 20:30 (60 mins)
Andrey Matvienko
Book
19:45
Boxing
19:45 - 20:30 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
20:00
Cycle
20:00 - 20:45 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
📺 Stretching
20:00 - 20:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Recorded
Book
20:15
Hatha yoga
20:15 - 21:15 (60 mins)
Анна Тимощук
Book
20:30
Kundalini Yoga
20:30 - 21:15 (45 mins)
Anna Balitska
Book
20:45
Games Power
20:45 - 21:40 (55 mins)
Egor Ivanilov
Book
21:00
Boxing Basics
21:00 - 21:55 (55 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
21:15
21:30
21:45
07:00
Games Power
07:00 - 07:55 (55 mins)
Andrey Matvienko
Book
📺 Back + ABS
07:00 - 07:45 (45 mins)
Anna Mazna
Recorded
Book
07:15
Boxing
07:15 - 08:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
07:30
Barre
07:30 - 08:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
07:45
08:00
Cycle
08:00 - 08:45 (45 mins)
Evgeny Zhovtenko
Book
📺 Total body
08:00 - 08:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Recorded
Book
08:15
Cardio+ABS
08:15 - 09:00 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
08:30
Games
08:30 - 09:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
Barre
08:30 - 09:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
08:45
09:00
📺 Stretching
09:00 - 09:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Recorded
Book
09:15
Climb Ass+ABS
09:15 - 10:00 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
09:30
Barre
09:30 - 10:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
09:45
Games
09:45 - 10:30 (45 mins)
Maria Volkova
Book
10:00
📺 Barre
10:00 - 10:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Recorded
Book
10:15
10:30
Boxing
10:30 - 11:15 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
10:45
Barre
10:45 - 11:30 (45 mins)
Natalie Babich
Book
11:00
TRX Basic
11:00 - 11:45 (45 mins)
Maria Volkova
Book
11:15
Climb
11:15 - 12:00 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
11:30
11:45
Barre
11:45 - 12:30 (45 mins)
Natalie Babich
Book
12:00
Games Power
12:00 - 12:55 (55 mins)
Marina Saenko
Book
12:15
12:30
12:45
Climb Ass+ABS
12:45 - 13:30 (45 mins)
Anna Mazna
Book
13:00
Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
📺 Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Recorded
Book
13:15
Games
13:15 - 14:00 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
13:30
Boxing
13:30 - 14:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
13:45
Cycle
13:45 - 14:30 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
14:00
Climb
14:00 - 14:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Total body
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
Recorded
Book
14:15
Games
14:15 - 15:00 (45 mins)
Anna Mazna
Book
14:30
Recovery
14:30 - 15:25 (55 mins)
Andrey Nesimoka
Book
14:45
15:00
15:15
15:30
Barre TRX
15:30 - 16:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
15:45
16:00
Climb Ass+ABS
16:00 - 16:45 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
16:15
Boxing
16:15 - 17:00 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
16:30
16:45
17:00
Recovery
17:00 - 17:55 (55 mins)
Anna Mazna
Book
📺 Cardio+ABS
17:00 - 17:45 (45 mins)
Karina Bortual
Recorded
Book
17:15
TRX
17:15 - 18:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
17:30
17:45
18:00
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Recorded
Book
18:15
Climb Ass+ABS
18:15 - 19:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
Barre
18:15 - 19:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
18:30
Dance Mix
18:30 - 19:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
18:45
Cycle Music Fest
18:45 - 19:30 (45 mins)
Marina Saenko
Book
19:00
Boxing
19:00 - 19:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Total body
19:00 - 19:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Recorded
Book
19:15
Barre
19:15 - 20:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
19:30
Climb
19:30 - 20:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
19:45
Games
19:45 - 20:30 (45 mins)
Marina Saenko
Book
20:00
Boxing
20:00 - 20:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Hatha yoga
20:00 - 20:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Recorded
Book
20:15
Cycle
20:15 - 21:00 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
20:30
Recovery
20:30 - 21:25 (55 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
20:45
TRX
20:45 - 21:30 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
21:00
Boxing Basics
21:00 - 21:55 (55 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
21:15
Climb Ass+ABS
21:15 - 22:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
21:30
21:45
07:00
Boxing
07:00 - 07:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
TRX
07:00 - 07:45 (45 mins)
Maria Volkova
Book
📺 Barre
07:00 - 07:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Recorded
Book
07:15
Barre
07:15 - 08:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
07:30
Cycle
07:30 - 08:15 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
07:45
Climb
07:45 - 08:30 (45 mins)
Vitaliy Badun
Book
08:00
Games
08:00 - 08:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
📺 Lower body + ABS
08:00 - 08:45 (45 mins)
Anna Mazna
Recorded
Book
08:15
Boxing
08:15 - 09:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
08:30
08:45
Recovery
08:45 - 09:40 (55 mins)
Vitaliy Badun
Book
09:00
Stretching
09:00 - 09:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
📺 Upper body + ABS
09:00 - 09:45 (45 mins)
Anna Mazna
Recorded
Book
09:15
TRX Basic
09:15 - 10:00 (45 mins)
Maria Volkova
Book
09:30
09:45
10:00
Barre
10:00 - 10:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Алина Гаврик
Recorded
Book
10:15
Games
10:15 - 11:00 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
10:30
Climb Ass+ABS
10:30 - 11:15 (45 mins)
Maria Volkova
Book
10:45
Boxing
10:45 - 11:30 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
11:00
Kundalini Yoga
11:00 - 11:45 (45 mins)
Anna Balitska
Book
11:15
TRX
11:15 - 12:00 (45 mins)
Anna Mazna
Book
11:30
11:45
12:00
Barre
12:00 - 12:45 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
12:15
Games
12:15 - 13:00 (45 mins)
Anna Mazna
Book
12:30
Boxing
12:30 - 13:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
12:45
13:00
Climb
13:00 - 13:45 (45 mins)
Maria Volkova
Book
📺 Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Алина Гаврик
Recorded
Book
13:15
N30
13:15 - 13:45 (30 mins)
Andrey Nesimoka
Book
Barre
13:15 - 14:00 (45 mins)
Polina Rubanenko
Book
13:30
Cycle
13:30 - 14:15 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
13:45
14:00
Boxing
14:00 - 14:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
📺 Lower body + ABS
14:00 - 14:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Recorded
Book
14:15
Recovery
14:15 - 15:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
14:30
Barre TRX
14:30 - 15:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
14:45
15:00
Climb Ass+ABS
15:00 - 15:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
15:15
15:30
Games
15:30 - 16:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
15:45
Barre
15:45 - 16:40 (55 mins)
Polina Rubanenko
Book
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
TRX Basic
17:00 - 17:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Hatha yoga
17:00 - 17:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Recorded
Book
17:15
Stretching
17:15 - 18:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
17:30
17:45
18:00
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Recorded
Book
18:15
Barre
18:15 - 19:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
18:30
Dance Mix
18:30 - 19:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
18:45
Boxing
18:45 - 19:30 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
19:00
Climb
19:00 - 19:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
📺 Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
Recorded
Book
19:15
Barre
19:15 - 20:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
19:30
Games
19:30 - 20:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
19:45
Cycle Pro
19:45 - 20:40 (55 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
20:00
Boxing
20:00 - 20:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
📺 Stretching
20:00 - 20:45 (45 mins)
Матвиенко/Саенко
Recorded
Book
20:15
Hatha yoga
20:15 - 21:15 (60 mins)
Анна Тимощук
Book
20:30
Games Power 100
20:30 - 21:25 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
20:45
21:00
Boxing Basics
21:00 - 21:55 (55 mins)
Egor Ivanilov
Book
21:15
21:30
21:45