11:00
Climb
11:00 - 11:45 (45 mins )
Vitaliy Badun
Book
11:15
11:30
11:45
12:00
13:00
14:00
14:15
14:30
Climb
14:30 - 15:15 (45 mins )
Anna Mazna
Book
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
17:00
Climb
17:00 - 17:45 (45 mins )
Evgen Zhovtenko
Book
17:15
17:30
11:30
Climb
11:30 - 12:15 (45 mins )
Roman Osipov
Book
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
17:15
17:30
Climb
17:30 - 18:15 (45 mins )
Ivan Tarasyuk
Book
17:45
18:00
09:30
Climb
09:30 - 10:15 (45 mins )
Ivan Tarasyuk
Book
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
Climb
11:00 - 11:45 (45 mins )
Vitaliy Badun
Book
11:15
11:30
11:45
12:00
13:00
14:00
14:15
14:30
Climb
14:30 - 15:15 (45 mins )
Anna Mazna
Book
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
17:00
Climb
17:00 - 17:45 (45 mins )
Evgen Zhovtenko
Book
17:15
17:30
11:30
Climb
11:30 - 12:15 (45 mins )
Roman Osipov
Book
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
17:15
17:30
Climb
17:30 - 18:15 (45 mins )
Ivan Tarasyuk
Book
17:45
18:00